weekmail 19

Beste ouders en kinderen,
Vandaag de laatste vakantiedag en dan morgen weer beginnen. Het zal wel even wennen zijn na 2 weken vakantie! zeker nu het de tweede week zo schitterend weer is geworden. Tip: neem een extra flesje water mee voor in de klas.

De komende week gewoon aan de slag. Allemaal weer op een ander plekje in de klas met een nieuwe buurman of-vrouw. Naar alle waarschijnlijkheid hebben we een vaste invaller voor de rest van het schooljaar voor de vrijdag! Ik blijf de donderdagen doen. Ook de stagiaire Jasmina blijft tot het eind van het schooljaar op de donderdag. Hierover de komende week meer informatie.
Het project van de groepen 7 op de woensdag heeft nu 3 keer plaatsgevonden en zal nog 6 keer worden gedaan. In de tweede les gaan de groepen resp. verder in op de culturele aspecten van Australië, het uitwerken van muurkrant of poster over het gekozen vakantieland en aan de slag in de schooltuintjes met hetgeen op dat moment nodig is. Aanstaande woensdag gaan we de radijsvelden onkruidvrij maken.
Ook gaan we stokbonen in de volle grond zaaien en stokken zetten en de composthoop omzetten. 

Elke week zijn er ouders aanwezig om te helpen, dat is heel fijn, zeker in de schooltuin de komende weken!!

Het schoolfruitproject is afgelopen: weer zelf fruit meenemen!

De week per dag:
maandag: geen huiswerkblad werkwoordspelling, wel gymkleren mee.
dinsdag: huiswerkdictee nummer 11b
woensdag:project groepen 7, stevige schoenen voor de tuingroepkinderen
donderdag.
vrijdag.


groeten van Cindy en Emma!



Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder