We geven in de groepen 1-4 Engels met de lesmethode Blink Engels.

Liedjes spelen een centrale rol in alle Engelse lessen: muziek raakt kinderen en zet ze in beweging, waardoor ze het geleerde gemakkelijker onthouden.

De kinderen luisteren in de klas veel naar het Engels (verhaaltjes, liedjes), zeggen Engels na, zingen mee met de liedjes en doen spelletjes en oefeningen op het digibord. Zo leren ze Engels op een activerende en speelse manier.

In groep 1 en 2 leren de kinderen Engels met Bobo the rockstar. Er worden verschillende thema’s behandeld die passen bij de onderbouw, zoals de seizoenen en dieren.

In groep 3 en 4 leren de kinderen Engels met Okki the DJ. De thema’s uit de kleuterklas worden herhaald en verder uitgebreid.

Binnen thema’s komen bekende, eenvoudige popliedjes aan bod en er horen Do it yourself-werkbladen bij de thema’s. Daarnaast zingen we samen Sing along songs: liedjes zoals Head, shoulders, knees and toes. Bij elk thema van Blink Engels zijn er een aantal opdrachtjes verzameld die de kinderen zelfstandig op de computer of tablet kunnen doen. Deze opdrachtjes zijn zonder inlog toegankelijk, zodat kinderen er ook thuis mee aan slag kunnen.

Ga hiervoor naar:Blink Engels-zelfstandig werken . Je kunt daar ook samen de Everyday songs (groep 1-2) en de Sing along songs (groep 3-4) bekijken en beluisteren.

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Login

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder