Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap voert om de 4 jaar via de Inspectie een onderzoek uit naar de kwaliteit op de basisscholen in Nederland. In schooljaar 2015-2016 is de inspecteur op de Joost van den Vondelschool geweest en heeft haar bevindingen in het bijgevoegde rapport verwoord. Kent u ook www.scholenopdekaart.nl ? Via onze postcode 3818WB kunt u onze school vinden, en vergelijken met scholen hier in de buurt. Een handig hulpmiddel bij het kiezen van de juiste basisschool waar u een kijkje wilt nemen voor kennismaking. 

Inspectiebezoek 26 maart 2019 

De onderwijsinspecteur bracht 26 maart 2019 een bezoek aan onze school. Dit was een thema-onderzoek naar de zorgstructuur op de Vondelschool. Een onderwerp waar we de afgelopen jaren erg in ontwikkeling zijn geweest. We doen veel om het onderwijs aan alle kinderen zo optimaal mogelijk te organiseren en nu kregen we de kans om dit ook allemaal aan een controlerende instantie te laten zien.   

De inspecteur was onder de indruk van wat we de afgelopen jaren allemaal voor elkaar hebben gekregen. Ze zag de verbeterpunten uit het inspectierapport van 2015 daadwerkelijk in de praktijk. Dit thema-onderzoek maakt onderdeel uit van de nieuwe werkwijze van de inspectie waarbij ze geen verslaglegging meer doen om op de website te kunnen plaatsen, vandaar dat op onze website het inspectierapport uit 2015 nog ter inzage staat. 

Het Inspectierapport 2015 2016

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder