weekmail 16


Beste ouders,
De entree-cito zit voor de meeste kinderen van groep 7a erop. Een zestal kinderen moet nog iets inhalen of afmaken ivm ziekte. Dit gebeurt aanstaande dinsdagmorgen olv de stagiaire van groep 7b, met ook het inhaalgroepje van 7b, in een leeg lokaal.

De resultaten van al dit zwoegen stuurt de school voor de meivakantie op aan Cito en hier wordt alles nagekeken. Begin juni zullen we alle ouders met kinderen uitnodigen voor de gesprekken nav de behaalde resultaten.

Afgelopen week hebben we op dinsdagmiddag allerlei proefjes gedaan, het zogenaamde Testlab. Met deze proefjes hebben we verschillende voedingsmiddelen aangetoond. Bv de hoeveelheid vitamine C in verschillende soorten vruchtensap, caroteen in wortel, koolhydraten in banaan en water in komkommer.
Leuk!

Woensdag les 2 van het Project groep 7 gedaan. Met de tuingroep heb ik breed radijs en wortel gezaaid. Volgende week gaan we bloemen zaaien en mais voorzaaien.

De opa van onze stagiaire Jamina, heeft verschillende soorten stokbonen meegegeven. Na de meivakantie gaan we deze pellen en rechtstreeks bij stokken zaaien.

Volgende week zal op donderdag en vrijdag een invaller voor de klas staan.

Vrijdag zijn de Koningsspelen en zijn de kinderen om 12:15 al vrij!!

De week:
maandag: denk aan huiswerk werkwoordspelling nr. 22
dinsdag: dictee woordenlijst 11a
donderdag: aardrijkskundetoets
vrijdag: Koningsspelen: ouders van Stijn, Hidde, Julia en Jorge gaan mee als begeleiding van en naar school.

We gaan
lopen door het station net als toen we naar de voorstelling de 3 Musketiers gingen. De kinderen worden verzocht om reeds in sportkleding op school te komen. De kinderen dienen een lange sportbroek te dragen voor het klimmen. Verder heel belangrijk: in de tas meenemen: schone zaalschoenen, hier wordt heel erg opgelet. 

Een fijn weekend allemaal!!
Emma en Cindy.




Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder