weekmail 14

Hallo ouders,

De afgelopen week een aantal keer de Entree-toets geoefend. Iedereen weet nu hoe het antwoordenblad in te vullen en hoe de opgaven er uit zien. komende week gaan we op maandag tot en met donderdag steeds 2 taken doen die een flink deel van de ochtend in beslag zal nemen. Hopelijk is niet niemand ziek! Willen jullie proberen afspraken bij artsen, orthodontisten enz. in de middag te plannen???

De kinderen mogen een flesje water, met dop, meenemen voor tijdens de toetsen, maar geen snoep of kauwgom.



Op woensdag starten we met het groep 7 project waarover een mail is verstuurd, omdat sommige ouders deze mail niet hebben ontvangen voeg ik de informatie nog eens aan deze weekmail toe. 


Vanaf woensdag 6 april gaan de groepen 7 een gezamenlijk project doen. Gedurende 9 woensdagen gaan we van 11:00 tot 12.00 uur in 3 groepen werken. Dus de 2 groepen worden gemengd en verdeeld in 3 groepen. Er zijn dan 3 activiteiten:

1. werken in de schooltuintjes, samen met mij.

2. in mijn lokaal werken in 2-tallen op een laptop aan een informatieposter over het maken van een natuurreis door/in een Europees land, onder leiding van de stagiaire van groep 7b

3. een les in het lokaal van groep 7b over een "ver" land waarbij natuur en cultuur aan de orde komt, deze lessen verzorgt juf Esther.

Elke week rouleren de groepen zodat ze 1 keer in de 3 weken in de tuin zijn, aan de poster werken en een les van juf Esther krijgen.

In verband met deze activiteiten vraag ik aan jullie: wie lijkt het leuk om 1 of meer keer op woensdag van 11.00 uur tot 12:00 uur te komen helpen in 1 van de groepen?

Zouden enthousiaste ouders zich bij mij willen opgeven, per mail? We starten volgende week, op woensdag 6 april.

De ouders die zich al hebben opgegeven krijgen maandag een mailtje over hoe of wat. Alvast bedankt.

Verder deze week:
maandag: meenemen werkwoordspelling nr 21
dinsdag: woorden van de week lijst 10a
vrijdag: dictee Engels unit 4 deel 4

een fijn weekend, groetjes Emma en Cindy









Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder