weekmail 11

Beste ouders en kinderen van 7a,

Afgelopen week een aantal toetsen en dictees gedaan en daar waar kon waren de kinderen goed voorbereid. Dat is fijn: het wordt dan een soort routine.
Op dinsdag hebben we de helft van de ouder/kind/juffen-gesprekken gevoerd. Onze stagiaire Jasmina was ook aanwezig en vond het open en eerlijke gesprekken. Aanstaande donderdag volgt de rest van de gesprekken, nemen jullie rapport en kind mee?!

Vorige week heeft Peter, de vader van Anna, een workshop theatermaken gegeven. Gelukkig was de kleutergymzaal beschikbaar, hier hebben de kinderen in verschillende spoelgroepen nav een verhaallijn een stukje theater bedacht en uitgevoerd. Na een tip en en top kreeg elk groepje een bepaalde emotie mee. De tweede opdracht was om hetzelfde stukje nog eens te spelen waarbij de genoemde emotie leidend was. Hoewel de emoties woede, optimisme en overdreven enthousiast populair bleken, waren juist de stukjes waarbij de spelers klein, bescheiden of pessimistisch gestemd moesten spelen heel knap neergezet! Peter: heel erg bedankt!

Deze week gaan we op woensdag naar de voorstelling: De Drie Musketiers van Holland Opera in de Wagenwerkplaats achter het station. Joanna, moeder van Maura en Patrick, vader van Teun gaan mee. We gaan lekker lopen.

Voor de Grote Rekendag een week later hebben we al bijna genoeg ouders, wil 1 van jullie nog helpen? Nu hebben we staan: Margreet, moeder van Jonathan, Sheila, moeder van Wolf en Odette, moeder van Kaja. Alvast bedankt voor de aangeboden hulp. Aanstaande week zullen we info mailen.

Wat verder deze week:
maandag
dinsdag: dictee woordenlijst b theater + schriftje entreetoets mee
woensdag: De 3 Musketiers
donderdag
vrijdag: dictee Engels unit 4 lesson 2

nog een fijne zon(nige)dag,
Emma en Cindy














Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder