Week 47

Beste ouders,

Hopelijk lukt het Cindy om de foto's die gemaakt zijn tijdens de les van de moeder van Teun, alsnog op de groepspagina te krijgen. De kinderen vonden het super interessant, bedankt!!

De afgelopen week was een intensieve week. Een week waarin op verschillende manieren, met verschillende mensen, verschillende gesprekken zijn gevoerd. Alle oudergesprekken zijn gevoerd, kunnen we inmiddels beter ouder en kind-gesprekken noemen! We hebben deze afspraken opnieuw als heel positief ervaren: van beide kanten een houding die gericht was op de toekomst: wat gaat er goed en wat gaan we verbeteren. Voor een aantal kinderen betekent dit (ander) huiswerk en voor anderen nieuwe afspraken voor in de klas.
Van het groepsgesprek dat we afgelopen donderdag in de klas hebben gehouden, heeft iedereen een verslag per mail ontvangen. Bij nieuwe ontwikkelingen worden jullie op de hoogte gebracht/gehouden.

De komende week zijn er een heleboel glazen potten nodig in onze groep: op dinsdag gaat Marloes een natuurkundig circuit doen over drijven en zinken: 1 grote glazen pot zonder etiket per kind. En op vrijdag gaat Cindy knutselen en heeft ook een glazen potje nodig, minder groot maar ook zonder etiket en een schoenendoos. Lukt dat om mee te geven morgen, en anders heel graag op dinsdag!!!

De kinderen hebben een lootje getrokken voor het Sinterklaasfeest en we zijn weer erg benieuwd naar de surprises! Op donderdag 3 december moeten ze klaar zijn en mee naar school genomen voor de Kijkavond en het feest de volgende dag.
Aanstaande dinsdag mogen de kinderen hun schoen zetten en heel mooi zingen.
Dus......dinsdag graag een schoen meegeven!!

Fruit van de komende week: dinsdag tomaat, woensdag mandarijn, donderdag appel.

donderdag: dictee Engelse woorden deel 2
vrijdag: dictee Ons Brein deel 2

Ten slotte: de aanslagen in Parijs zullen ongetwijfeld op enig moment besproken worden. Met name de leerkrachten van de bovenbouw communiceren hier met elkaar over.

Denk iedereen aan zijn/haar huiswerk??
Een hele fijne week allemaal!!
groetjes Emma en Cindy.

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder