weekmail 20

Beste ouders en kinderen,

Aankomende week een korte week van 4 dagen, dus maar lekker hard werken elke dag.... 
Het weer is omgeslagen en buien en zonneschijn zullen elkaar afwisselen: goed voor de schooltuin!
Hopelijk deze week de eerste plantjes vanuit de kas buiten in de tuintjes zetten. Zeker de stambonen zijn al aardig gegroeid. 
Vorige week zijn we gestart met een pilot-project Technisch Lezen. Onze groep en een aantal andere groepen probeert 2 verschillende methodes uit. We zijn begonnen met de methode Station-Zuid en hierna volgt Timboektoe. Uitgangspunt is dat goede resultaten op het gebied van technisch lezen belangrijk zijn voor de prestaties van het begrijpend lezen. Nu en later in de schoolcarrière van de kinderen. Hiernaast wordt door beide methodes ook aandacht besteed aan leesbevordering. Bij navraag bleek het grote deel van de groep van lezen te houden: mooi zo.
Onze stagiaire Jasmina is er de komende week alle dagen en zal veel lessen verzorgen.
Er is de afgelopen week geen huiswerk meegegeven.

Deze week ontvangen jullie de planning van de gesprekken naar aanleiding van de CITO-entreetoets. Een aantal gesprekken zal op maandag 6 juni plaatsvinden en de rest op andere avonden in die en de volgende week. 

Verder deze week:

woensdag: inleveren van het werkstuk!!!
donderdag: topotoets Europa

groeten Cindy en Emma


Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder