Greenscreen lessen op de Vondel!

Greenscreen lessen op de Vondel!

Wist u dat we inmiddels gestart zijn met het werken met Greenscreens?

Wellicht heeft u eerder al wel eens een oproep in ons Vondelnieuws gezien voor materialen die we kunnen gebruiken bij het maken van Greenscreen video’s.

Inmiddels zijn we met deze lessen gestart en hierbij een kleine compilatie van deze lessen. De kinderen vinden het heel erg leuk om op deze manier creatief met beelden en verhalen bezig te zijn.

Nu nog echt experimenterend en ontdekkend, later ook gestructureerder en echt met een stappenplan en voorbedachte scenes.

Dus heeft u nog leuk materiaal liggen wat we bij deze lessen kunnen gebruiken? Of vindt u het wellicht leuk om hier figuurtjes voor te maken? We kunnen nog veel materialen erbij gebruiken dus lever ze in op school!

Media
  • collage 1

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder