weekmail 9

Beste ouders,

Fijne vakantie gehad?
Komende week weer aan de slag en op dinsdag 8 maart en donderdag 17 maart rapportgesprekken. We vinden het fijn om jullie allemaal weer te spreken.

Met ingang van week 10 verandert er iets met de dag waarop het woorddictee wordt gegeven. Aanstaande dinsdag krijgen de kinderen een nieuw lijstje mee en dan een week later op dinsdag volgt het dictee. Dus niet meer op de vrijdag!!

De dinsdag voor de vakantie heeft Margret, de moeder van Julia, een super boeiende presentatie gegeven over haar werk als decorbouwer ivm de productie van een animatiefilm. De kinderen hebben hiervan genoten.
Komende week gaat de vader van Anna, Peter, een stukje theater met de kinderen maken. In de vorm van een workshop leren de kinderen hoe zij een paar tips direct te verwerken in een klein stukje toneel. 

Verder deze week:
Maandag:
Meenemen maandag 29 februari: 0,5 l flesje van cola/water etc en een aantal kinderen nemen zonnebloemolie mee voor hun groepje.
en denk aan de gymspullen!

Dinsdag: schriftje Entreetoets

Donderdag 3 maart, huiswerkopdracht Grenzenloos, blok 4 les 1
Donderdag 3 maart Topo Landen/Hoofdsteden/Wateren Europa

Vrijdag 4 maart, toets Engels Unit 3

groetjes Emma en Cindy

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder