Terug in de tijd: 25.000 jaar in 6b

Tijdens het rekenen hadden we het over tijdsbalken, uitrekenen hoe oud of iets is. Wat de ontwikkelingen waren van bv. vliegmachines en auto's. We hebben ook onze eigen levensloop op de tijdsbalk geplaatst.
Heel veel verder terug in de tijd hebben we het gehad over de mammoeten die zo'n 20- 30.000 jaar in onze streken leefden en ook doodgingen. In de klas een echt, ontzettend zwaar onderbeen van een mammoet!
's Middags eindelijk de auditie voor het Vondelfeest!
Iedereen had de afgelopen periode hard geoefend. De kinderen hebben gestemd wie onze groep mag vertegenwoordigen, en dat was erg moeilijk! Petje af voor iedereen die mee deed. Er kan helaas maar een groepje door namens 6b.
Wie het zijn? Komt dat allen zien op vrijdagmiddag 6 juli!!
Media
  • IMG_1901.JPG
  • IMG_1902.JPG
  • IMG_1903.JPG

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder