De Grote Rekendag 2017

s Morgens voor schooltijd zijn we met onze maatjesgroep de Bijen (1/2) gaan staan met onze huisnummers (op zelfgemaakte hoedjes) van de Bijenstraat. Alle andere groepen hebben dit ook gedaan en nadat meester Alex door alle straten was gelopen met de vlag was deze dag geopend.
Na het introductieverhaal over het winnen van 7,5 miljoen in de staatsloterij (niet echt, hoor!), waarbij er door de familie werd besloten om een vakantiepark te gaan beginnen, zijn we begonnen met het kijken hoe groot een bed eigenlijk is en dit was de intro naar het meten van onszelf en de maten die we nodig hadden de rest van de dag. 
De grootste opdracht was: Ontwerp met je groepje een vakantiehuisje voor zes personen en maak dit op schaal. Waarbij het niet groter mocht zijn dan 100 vierkante meter. De vorm en indeling mocht het groepje zelf bepalen. 
Door de uitstekende samenwerking hebben de kinderen geweldige ontwerpen gemaakt. 
Het resultaat mag gezien worden en de ontwerpen hangen nu nog in de gang bij de groep.

Media
  • IMG_0417.JPG
  • IMG_0413.JPG
  • IMG_0414.JPG
  • IMG_0415.JPG
  • IMG_0416.JPG

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder