Circus op de Joost van den Vondel

Vrijdagochtend 18 september zijn we naar het Theater de Flint gefietst. ​​Hier zijn we de hele dag bezig geweest met circusactiviteiten. Alle kinderen zaten in gemixte groepjes, zij werden begeleid door een ouder. Jong en oud doorelkaar! En ze hielpen elkaar goed! ​Gelukkig hadden we hulp van heel veel ouders.De techniekouders legden uit wat de kinderen allemaal konden doen. Wat was er o.a. mogelijk: koorddansen, goochelen, jongleren, fietsen op een eenwieler of op een mini-fietsje, hangen in de trapeze, klimmen in en op ladders, lopen op een bal of ton. Kortom ontzettend leuk!

's Middags mochten de kinderen iets uitkiezen, waarmee ze tijdens de voorstelling op het podium gingen staan. Weer druk oefenen en samen afspreken hoe het eruit gaat zien.
Ondertussen moesten er ook verkleedkleren worden uitgezocht en de kinderen werden ook nog geschminkt.

En dan, wordt de fantastische dag afgesloten met een kleurrijke, flitsende show in een echt theater op een ontzettend groot podium. In een afgeladen zaal, lieten meer dan 400 kinderen zien wat zij hadden geleerd, aan supertrotse ouders, meesters en juffen.

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder