Project techniek.

Professor Pooltjes.

Wij gingen techniek doen, en Professor Pooltjes was zijn koffer vergeten. We kregen hem niet open. Maar het lukte onze juf. Toen kwam Professor Pooltjes. Hij vond de juf mega gestoord! Hij vertelde van alles. Het gong zo bla bla bla bla bla. De juf  zat te poepen op de w.c. We wisten wel dat professor Pooltjes de juf was. En toen er een kind op de w.c. was. Dit was mijn verhaal.

Sarah.

 

Professor Poletjes.

De juf had zich verkleed. En deed net als professor poletjes. Professor poletjes is een rare professor. Ze had een soort googel truc met een stukje houd en een pen. De pen liet ie zweven tussen de twee stuken houd. Het was gewoon een truc met magneet in de houtjes. Daarna mochten we zelf aan het werk met de doosjes magneten. Dit was mijn verhaaltje.

Tess.

 

Techniek.

Magneten hebben een zuidpool en een noordpool En als je de noordpool en de noordpool tegen elkaar houdt dan lukt dat niet. Dat is ook met de zuidpool en zuidpool. Maar als je de noordpool tegen de zuidpool doet, trekken ze elkaar aan.

Groet Anick.

 

Knikkerbaan.

Een knikkerbaan van papier maken kan best lastig zijn. De knikkerbaan moet stevig zijn anders kan hij de knikker niet dragen. Wij maakten eerst de onderkant en daarna het stuk waar de knikker door heen ging rollen. Wij hoefden onze knikkerbaan niet vast te houden. Ik vond het een hele leuke opdracht.

Emilie.

Media
  • IMG_61881.JPG
  • IMG_61911.JPG
  • IMG_61921.JPG
  • IMG_61941.JPG
  • IMG_61951.JPG
  • IMG_61961.JPG
  • IMG_61981.JPG

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder