maart

Maart

Vandaag (woensdag 16 maart) hebben we een voorstelling gezien in de Veerensmederij van Holland Opera: de 4 Musketiers. De kinderen (en de begeleidende ouders en leerkrachten) waren enthousiast.

Annebel: Het was wel spannend toen Athos boos was want dan ging ie zwaard vechten. Maar het was wel leuk en ik vond het knap hoe ze zongen en ik vond Aramis heel grappig en Louise was erg mooi en Porthos kon heel goed vechten. Ik vond het leuk!

Frida: Het was leuk dat ze alles zongen, alleen ik en Joris werden soms een beetje gek van al dat gezang. En door dat gezang konden we het soms niet verstaan. Het schermen vond ik het allerleukst! En dat Aramis omviel.

Vorige week hebben wij een hele interessante presentatie gehad van de organisatie van De berg op voor KIKA. De kinderen hebben hierover ook een flyer mee gekregen waarop staat hoe ze zich voor deze sponsorfietstocht in kunnen schrijven en hoe deze actie verder allemaal verloopt. We hopen natuurlijk dat er heel erg veel kinderen van onze school mee zullen doen met deze fietstocht en dat we gezamenlijk zo veel mogelijk geld voor KIKA  op weten te halen.

Groep 5 gaat dit voorjaar in de schooltuintjes werken. Voordat de kinderen daar daadwerkelijk aan de slag kunnen, moeten ze eerst voorbewerkt worden. Daarom is er op zaterdag 2 april van 10.00 tot 14.00 uur een tuinwerkdag. We hopen op een grote opkomst! U kunt ook een gedeelte van de dag meewerken en kinderen zijn ook welkom.

Volgende week zullen de kinderen voor het eerst huiswerk voor topografie krijgen. We beginnen met de provincies van Nederland. Op dinsdag 5 april nemen we de toets af.

 

 

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder