Week 5 van groep 5b

 

Na een periode van afwezigheid op de website, zijn we er weer. De afgelopen weken hebben we veel toetsen afgenomen. De CITO-toetsen kwamen langs, maar ook een aantal 'gewone' toetsen. De komende weken gaan we die allemaal verwerken. In februari en maart zullen we een project draaien rondom het thema 'theater'. Op 10 februari zullen we een voorstelling bezoeken en verder gaan we in de klas zelf veel werken rondom het thema. We hopen ook op ouders die hierin wellicht iets bij kunnen dragen vanuit hun expertise. U kunt zich melden bij Cordula of Marita.

We oefenen natuurlijk nog veel met de tafels. Aankomende donderdag 4 februari bijvoorbeeld overhoren we de tafel van 9. Bij geschiedenis zijn we aangeland in de tijd van de monniken en ridders. Het is erg leuk en leerzaam als u met uw kind een kasteel zou kunnen bezoeken de komende weken. Het Muiderslot bijvoorbeeld heeft ook erg leuke activiteiten voor kinderen. 

Met spelling hebben we het een en ander veranderd in het huiswerk. U heeft dit kunnen lezen in een mail vorige week. De toetsen zoals ze op Ambrasoft zijn te vinden, nemen we steeds af ná week 3 van een eenheid. Zodra u deze thuis met uw kind heeft geoefend, kunt u dus verwachten dat wij eerst de A-toets en enkele dagen later de B-toets zullen afnemen. 

Media
  • Kasteel.png

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder