6-4-2016

6-4-2016:

Omdat we op dit moment zoveel leuke dingen met de klas aan het doen zijn, hierbij alweer een nieuwe update.

We hebben afgelopen vrijdag ons theater project afgesloten met een mooie voorstelling van alle verschillende toneelstukjes. Wat was het leuk om te zien dat er zoveel mensen zijn komen kijken. De kinderen hebben erg goed hun best gedaan en naar wat ik heb gehoord waren de ouders ook erg enthousiast over de optredens.

Ook hebben we een hele goede en gezellige tuinklusdag gehad waarbij onze klas uiteindelijk zeer goed vertegenwoordigd was! En wat hebben we samen hard gewerkt en wat zien de tuintjes er weer goed uit en startklaar om mee aan de slag te gaan. Vandaag zijn we ook met de klas naar buiten gegaan om de tuintjes nog wat verder te inspecteren en helemaal klaar te maken. (Zie foto)

Wat betreft de lesstof hebbend en kinderen inmiddels hun eerste topo toets over de provincies van Nederland gehad. En hebben ze ook al het huiswerk voor de volgende toets over de hoofdsteden van den provincies mee gekregen. (toets op 18-4)

Bij vreedzame school hebben we het de afgelopen tijd gehad over je steentje bijdragen. Hiermee hebben we verschillende oefeningen gedaan. Als afsluiter hebben we gezamenlijk een complimenten web gemaakt. Iedereen kreeg een keer de bol met wol, gaf een compliment aan den klas en gooide de rest van den bol wol weer door. Uiteindelijk maakte de groepjes een mooi web waarbij ze echt samen moesten werken. (zie foto)

Volgende week woensdag (13-4) hebben we met de klas de stadswandeling door onze middeleeuwse stad. Hiervoor zijn inmiddels genoeg ouders. Wij starten met elkaar op school, lopen gezamenlijk naar de Varkensmarkt en starten daar met de speurtocht. Wilt u er aan denken om de kinderen goede loopschoenen en een goede jas (even kijken naar het weer) aan te geven voor deze dag?

Op vrijdag 22 april hebben wij onze koningsspelen en hiervoor heb ik nog meer ouders nodig die ons deze ochtend willen komen helpen! Dus geef het alstublieft even door wanneer u kunt komen helpen! Anders kan deze leuke ochtend voor onze groep helaas niet door gaan. (ik heb op dit moment 2 ouders en heb er 4 nodig)

Mochten de kinderen thuis willen oefenen voor de koningsspelen. Kinderen voor kinderen heeft weer een leuk liedje met een lastige dans gemaakt. In de klas zijn we ook al begonnen om het een beetje te oefenen… http://kvk.vara.nl/pagina/koningsspelen-2016

Ook heb ik versterking nodig voor het luizenpluizen. Ik heb nu wel 2 ouders gevonden maar die kunnen niet op dezelfde dag aanwezig zijn dus dit is wat lastig. Wie zou er op vrijdag of maandagochtend kunne helpen met pluizen? Dan kunnen we een nieuw team gaan vormen.

Zo dat was het weer even voor nu. Bedankt voor het lezen.

  

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder