11-3-2016

Wat gaat de tijd toch snel. Inmiddels zijn we alweer halverwege maart en hebben we weer heel veel leuke dingen met elkaar beleefd.
Bij deze weer even een paar puntjes die we uitlichten.

Zo zijn de kinderen heel erg hard aan het werk met hun kleine theaterproducties. Hier had de juf in eerste instantie iets leuks voor bedacht zodat we dit konden filmen en op de site konden plaatsten. Maar hier was de groep het niet helemaal mee eens en zij wilde graag eigen theatervoorstellingen ontwerpen. Met als gevolg dat deze niet allemaal gefilmd kunnen worden. Wij gaan dit nu alsnog voor u als ouders uitvoeren maar dit zal pas aan het einde van den maand gaan zijn vanwege allemaal andere leuke dingen die nu eerst nog op het programma staan. Wordt dus vervolgd!


Gisteren heeft het team een hele interessante en leuke studiedag gehad over de vernieuwingen die op dit moment binnen het onderwijs gaande zijn en hoe wij daar als school ook de aankomende jaren op aan gaan sluiten o.a. door middel van onze projecten. We hebben weer veel stof tot nadenken en tot uitvoeren gekregen dus ook daar gaat steeds meer duidelijkheid over komen. Zowel voor het team als de kinderen als ook voor u als ouder.

Vandaag hebben wij een hele interessante presentatie gehad van de organisatie van De berg op voor KIKA. De kinderen hebben hierover ook een flyer mee gekregen waarop staat hoe ze zich voor deze sponsorfietstocht in kunnen schrijven en hoe deze actie verder allemaal verloopt. We hopen natuurlijk dat er heel erg veel kinderen van onze school mee zullen doen met deze fietstocht en dat we gezamenlijk zo veel mogelijk geld voor KIKA  op weten te halen.


Met de vreedzame school zijn wij vandaag begonnen met het nieuwe blok. En dit blok heeft de naam: We dragen allemaal een steentje bij. We hebben het er over gehad waar deze uitspraak vandaan komt en we hebben elkaar vandaag blij gemaakt met het geven van leuke complimentjes.

Volgende week woensdag gaan we met de groep naar een theatervoorstelling. Hiervoor zijn inmiddels genoeg ouders om mee te lopen. (fijn!)
Op woensdag 23 maart doen wij mee met de Nationale grote rekendag en dit jaar gaat het over 'een kijkje achter de code'. Klinkt erg spannend en achter de schermen wordt er al hard aan deze dag gewerkt. Ook hiervoor zijn inmiddels gelukkig genoeg ouders gevonden die ons kunnen helpen op deze dag.

Op woensdag 13 april gaan we een leuke historische stadswandeling maken met de groep. En u raadt het natuurlijk al: Hier hebben wij ook weer ouders voor nodig! Dus lijkt het u leuk om met deze wandeling mee te doen met een groepje kinderen, laat het even aan mij weten.

Als laatste is er nog de vraag wie er alsnog de taak van luizenpluizen op zich zou willen nemen. De moeder die dit zou gaan doen, heeft helaas toch af moeten zeggen. Dus we zijn weer met spoed op zoek naar een nieuwe vrijwilliger! Graag even aanmelden bij mij.

Fijn weekend allemaal!

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder