20-11-2015

Inmiddels is er alweer veel gebeurd sinds de vorige nieuwsbrief. Zowel leuke dingen als minder leuke dingen.

Afgelopen weekend zijn we allemaal geschrokken van de gebeurtenissen in Parijs.

Hier hebben wij maandag ook aandacht aan besteed in de klas en er met elkaar over gesproken. Hierbij hebben wij ook het jeugdjournaal bekeken. Ook hebben we het gehad over respect, verdraagzaamheid en tolerantie. En wat terrorisme nu eigenlijk is. De kinderen waren hier erg van onder de indruk en hebben samen hele waardevolle gesprekken met elkaar gehouden. Ook onze lessen van de vreedzame school hebben we hieraan besteed.

En natuurlijk is Sinterklaas ook weer in het land en zijn wij vol spanning het Sinterklaasjournaal met elkaar aan het volgen en begonnen met de surprises. Deze moeten donderdag 3 december mee naar school worden genomen, in een donkere plastic tas.

Achter de schermen wordt er ook alweer hard aan het kerstfeest gewerkt en hiervoor gaat er ook een oproep naar u uit om mee te helpen bij onze jaarlijkse ‘kerstafette’. Dit jaar is de kerstafette op woensdag 16 december en we kunnen hier veel ouders bij gebruiken. Dus houdt uw mail even goed in de gaten hierover!

Ook het gewone schoolwerk gaat natuurlijk door dus wij gaan de aankomende weken weer toetsen hebben voor o.a. taal, spelling, rekenen en verkeer.

De kinderen krijgen ook de opdracht om thuis te gaan oefenen met de tafels.

Voor de aankomende 2 weken gaan de tafels 2,5 en 10 geoefend worden. Wilt u de kinderen hier ook bij helpen als dit nodig mocht zijn?

Alvast weer bedankt voor de hulp!

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder