De eindsprint...

Inmiddels schijnt het zonnetje steeds uitbundiger en gaan we langzaam onze zinnen echt zetten op de zomer. Maar helaas..... er moet nog even heel erg hard gewerkt worden in de klas!

Inmiddels heeft er een grote groep gezellig meegelopen met de avondvierdaagse. Vermoeiend maar ook heel erg gezellig!

Aankomende dinsdag gaan de kinderen op schoolreisje. Nu maar duimen op heerlijk weer en een heleboel gezelligheid.

In de klas zijn we op dit moment druk bezig met het thema ruimtevaart. We hebben al mooie planeten getekend en zijn nu bezig met het maken van echte raketten en planeten van papier-maché.

De eerste methodes hebben we inmiddels uit en we zijn druk bezig om de aangeleerde stof nog wat extra te oefenen en te herhalen. Want ook de laatste toetsen en de rapporten beginnen in zicht te komen. En die laatste loodjes wegen toch soms best even zwaar maar samen gaan we dit goed doorstaan!

In de aankomende periode blijven we in de klas ook nog goed oefenen met de tafels en in de laatste weken gaan we hier nog tafeldictees mee doen. Hiervan krijgt u vanzelf nog even bericht maar oefenen is altijd goed!
 
Wilt u thuis nog even kijken of het rapport alweer op school is? En zo niet, deze dan zo snel mogelijk bij ons inleveren?! Alvast bedankt.

Geniet van de zon!

 

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder