3-2-2017

Een weerwolf in de leeuwenkuil….

 

De afgelopen week waren de nationale voorleesdagen en we hebben een aantal gastvoorlezers in de klas gehad. Zo hebben de moeders van Ishaaq en Farah gezellig bij ons voorgelezen. En de juf heeft ook tijdens de lunch een aantal keer extra voorgelezen want ons boek is wel heel erg spannend.

Mocht u het ook nog eens een keertje leuk vinden om de klas voor te komen lezen dan bent u natuurlijk alsnog van harte welkom. (ook al zijn de nationale voorleesdagen nu weer voorbij) Laat het dan graag even aan mij weten.

We zijn begonnen aan het project techniek met het fabriceren van race-autootjes. Aankomende week gaan we proefjes doen rondom zwaartekracht. Bij rekenen beginnen we aan de nieuwe boeken met o.a. het klokkijken met 5 minuten en het werken met tangram puzzels! En ook bij Station Zuid beginnen we aan de nieuwe boeken. 

Iedere ochtend bespreken we de gevoelsmap; de 2 kinderen die erin hebben geschreven lezen dan voor wat ze hebben meegemaakt en hoe ze zich daarbij voelden. Verder hebben we het over de emotie boosheid en hoe je daarmee om kunt gaan. Helaas zijn er de afgelopen dagen een aantal kinderen ziek geweest dus de planning en data die in de map staan kloppen helaas niet helemaal meer.

Volgende week dinsdag komt juf Renske voor het eerst. Renske  is eerstejaars student aan de academische PABO en zal het komende halfjaar samen met juf Leonie lesgeven op de dinsdag. In een volgende publicatie op de website zal ze zich nader aan u voorstellen.

Bij de hoofdingang liggen nog steeds bergen met de achtergebleven mutsen, dassen, gymspullen en handschoenen. Komt u een keer kijken of die van uw kind daarbij zitten?

 

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder