De volgende 2 weken...

Even weer een update van wat we gedaan hebben.

Het allerbelangrijkste in groep 4a is natuurlijk de geboorte van Fiene, het zusje van Roos. Roos heeft donderdag gelijk getrakteerd! We feliciteren vanaf deze plaats ouders en zusjes van harte.

Inmiddels zijn we hard aan het werk met het ‘gewone’ werk. Lezen met Station Zuid, rekenen, taal, spelling, schrijven enz.

Ook hebben we kennis gemaakt met onze eigen mooie bibliotheek waar alle kinderen een eigen leesboek vandaan hebben.

En we zijn met de Vreedzame school verder gegaan met het nieuwe blok: wij lossen conflicten zelf op.

Hierbij hebben we ook weer teruggekeken naar onze eigen afspraken en regels die wij de eerste 2 weken gemaakt hebben. Hoe gaan we nu om met die regels en hoe kunnen we elkaar ook houden aan die regels.

We hebben als herinnering een uitnodiging voor u gemaakt voor onze ‘Nieuwe jaars’ bijeenkomst van woensdag 14 september van 13.15 tot 14.15 uur. U komt toch ook? En als u onverhoopt zelf niet kan, wellicht kan opa of oma dan misschien komen? Op deze bijeenkomst gaan we elkaar (opnieuw) ontmoeten, vertellen de kinderen een aantal belangrijke zaken van de klas, zullen we nog wat belangrijke informatie geven en ook van u wat dingen vragen. Zoals wie onze klassenouder/ contactpersoon zou willen zijn om wat organisatorische zaken voor de groep te regelen. En we zijn nog op zoek naar ouders voor de bibliotheek. Dus wilt u hier alvast even over nadenken?

Ook zijn we inmiddels gestart met het nieuwe thema: Voor altijd jong. Dit is ook het thema voor de aankomende Kinderboekenweek. Voor het openen van deze Kinderboekenweek op woensdag 5 oktober zouden wij het heel erg leuk vinden als er opa’s en oma’s zijn die het leuk vinden om een groepje kinderen een stukje voor te lezen uit een eigen lievelingsboek (jeugdboek). Wij horen graag van tevoren wie er zouden willen komen. (even doorgeven via de mail). We houden ons ook aanbevolen voor opa’s en oma’s die iets willen komen vertellen over hun leven vroeger of nu. Verder heb ik een rijtje foto's van mijzelf neergezet in de klas waarop ik in verschillende levensfases te zien ben. Kinderen mogen dat ook! Van hunzelf, hun ouders of hun grootouders.

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder