Juffendag

Woensdag voor Hemelvaart was het zover: we vierden Juffendag! Oftewel de verjaardagen van juf Cecille, juf Cordula en juf Stance, dus gezellig samen met groep 3b.
Iedereen had er heel veel zin in en samen met elkaar hebben we er een feestelijke dag van gemaakt. Nadat iedereen op school was gekomen mochten de juffen op de krukken staan en hebben de muizen voor ons gezongen. Toen werden we allebei verrast met een prachtige bos bloemen. De bloemen waren versierd met kaartjes van de leerlingen waarop lieve woorden, tekeningen, verhaaltjes en knutseltjes stonden. Lieve muizen, mama's en papa's dank jullie wel!

Daarna zijn we naar het park vertrokken waar we heerlijk hebben gespeeld, geklommen en gevoetbald. Wat hadden we een geluk met het weer, fijn speelweer zonder dat het te warm was. Lekker wat gedronken en gesnoept van een plakje cake.
Eenmaal terug op school hebben we naar de film 'Pluk van de Petteflet' gekeken.
's Middags ging de gymles gewoon door en na een ijskoude verrassing was de juffendag ten einde.
Media
  • 20170524_094457.jpg

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder