Koningsspelen

Vrijdag 21 april hebben we sportief gefeest tijdens de Koningsspelen
Na de spetterende opening op het plein hebben we van 9 tot 10 uur onder begeleiding van ouders sport&spel-activiteiten uitgevoerd in de lokalen van groep 3a, 3b en 4a en in de lange gang. De muizen mochten helemaal zelf kiezen wat ze gingen doen, met wie en hoe.
Ze konden balanceren op het koord of met Chinese bordjes, punten gooien of schieten, wiebelen op de pedalo's of op het elastiek, spelletjes spelen met getallen of met gezichten en ga zo maar door!!!
Na de fruitpauze mochten we genieten van een voorstelling bij Lejo, die ons aan het einde zijn geheimen onthulde.
De ijskoude verrassing zorgde voor een frisse start van onze wandeling naar het bos, alwaar onze kanjers vele rondes aflegden voor de sponsorloop. Ze waren niet te stuiten ook al werden ze moe. Vele muizen hebben meer rondes hard gelopen dan verwacht en daarmee nog meer geld opgehaald voor ons goede doel Waka Waka. De sponsorloop was een mooie afsluiting van een geweldige Koningsspelen en een mooi begin van de meivakantie.
Dank aan alle ouders die geholpen en aangemoedigd hebben.
Media
  • Spelen1.jpg
  • Spelen2.jpg
  • Spelen3.jpg
  • Spelen4.jpg
  • Spelen5.jpg
  • Spelen6.jpg

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder