Wat het lieveheersbeestje hoorde.......

Deze week stond in het teken van het prentenboek 'Wat het lieveheersbeestje hoorde....'
Juf Maike had dit boek in het Engels!!! meegenomen.  Nadat het boek 'gelezen' was begrepen de kinderen best waar het boek over ging. Want: cow is koe, thief is dief, sheep is schaap en ladybird is lieveheersbeestje. De dieven hadden een plattegrond gemaakt en die hebben de kinderen goed bekeken en nagelopen. En wat had het lieveheersbeestje een goed plan om de dieven tegen te houden. Vraagt u maar eens aan uw kind.
Inmiddels hebben we twee boeken in de klas staan. Een in het Engels en een in het Nederlands. 
Met de dieren uit het verhaal hebben we verder nog een aantal activiteiten gedaan zoals o.a.  Welk geluid maken ze? Hoe heet dat?
Raden waar het hinniken, loeien, blaffen, kwaken etc. vandaan kwam. ( best spannend met een blinddoek voor) En pakken en plakken! was een groot succes. 
Media
  • image.jpg

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder