Image result for bewegingsonderwijs

Op de Joost van den Vondelschool werken we met een vakleerkracht Bewegingsonderwijs: Lex v.d. Veer. Hij geeft van maandag tot en met donderdag alle gymlessen aan de groepen 3 t/m 8. Daarnaast verzorgt hij de motorische remedial teaching aan leerlingen uit de groepen 1 t/m 3 en is hij samen met de groepsleerkracht verantwoordelijk voor de Rots en Water training.

Wat praktische zaken rondom de gymlessen. 
Over de gymkleding:
- tijdens de gymlessen dragen de leerlingen speciale gymkleren; (dus geen kleren die overdag in de klas ook worden gedragen). Een broekje en T-shirt of gympakje; binnensportschoenen zijn niet verplicht, maar worden wel dringend geadviseerd. De leerlingen kunnen de gymkleren in een tas aan de kapstok bij hun lokaal hangen of in de groepsbakken leggen bij de gymzaal, en regelmatig mee naar huis nemen om te wassen.
als een leerling zijn/haar gymkleren is vergeten, is dit geen reden om niet mee te hoeven doen. We hebben een bak met achtergebleven sportkleren, waaruit iets passends mag worden gezocht of er kan geleend worden van iemand anders.
Over sieraden:
- het dragen van sieraden tijdens de gymles is niet toegestaan. Dus: armbanden, kettingen, horloges, ringen, oorbellen uit-/afdoen of (nog beter) thuislaten; met uitzondering van zweerknopjes in de oren die (nog) niet uit mogen (plakken we af).
Verder:
- een leerling doet altijd mee met de gymlessen, tenzij hij/zij een briefje van de ouders/verzorgers kan overleggen.
- we willen liever niet dat de leerlingen spuitdeodorant gebruiken; deo rollers zijn wel toegestaan.

Op naar een sportief schooljaar!

Kalender

Geen gebeurtenissen om weer te geven.

bekijk de volledige kalender

Nieuwtjes

Flagball clinic

bekijk alle nieuwsberichten

Leerkrachten

          
 
Wesley van de Hatert
ma., di., woe., do.  
joost.vandenvondel@meerkring.nl  

Documenten

Foto's

IMG_0114 IMG_9685
IMG_5014 IMG_5582

bekijk alle albums

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder