Donderdag 21 september: Joost van den Vondel loopt voor Baobuyu Learning Center in Zambia

Op donderdag 21 september gaan onze leerlingen sponsorlopen voor het Baobuyu Learning and Community Center in Livingstone, Zambia. Baobuyu omvat een pre-school voor kinderen van 2 tot 6 jaar en een gemeenschapscentrum, waar gratis naschoolse onderwijs- en talentontwikkeling workshops worden gegeven voor de andere kinderen en hun ouders. 

Baobuyu is al 7 jaar succesvol actief in Livingstone en is, zoals zoveel projecten in Afrika, afhankelijk van giften. Er is altijd geld tekort om alle kinderen te kunnen opvangen en hoe meer geld er binnen komt, hoe meer kinderen ze kunnen steunen.  

Momenteel is er grote behoefte aan o.a. een generator, een koelkast, een oven, maar ook aan geld om de kinderen eten te kunnen geven en om leermiddelen te kunnen kopen.

Media
  • LOGO

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder