De laatste dagen

En zo belanden we alweer in de laatste week van dit schooljaar.
En wat gaat dat dan toch ineens nog snel.

Inmiddels hebben alle kinderen hun rapport gehad, zijn de gesprekken allemaal (zo goed als) geweest en komen de volle schriften en knutselwerkjes langzaamaan naar huis.
De kinderen hebben de afgelopen weken nog hard gewerkt om alles af te maken.

Ook hebben we natuurlijk met z'n allen een geweldig mooi feest gehad vorige week op het schoolplein. En wat zijn we trots op onze vertegenwoordiger van de groep. Jochem heeft zijn optreden ontzettend goed gedaan en de groep heeft hem ook heel goed aangemoedigd. Van te voren hebben we in de klas het lied van Jochem nog eens gehoord en hem handige tips gegeven over hoe hij nog beter zou kunnen performen. En die tips heeft Jochem goed gebruikt.
 
Aankomende week staat in het teken van afscheid nemen, opruimen en vooruit kijken naar volgend schooljaar. Wat is er dit jaar heel erg goed gegaan, waar zijn we trots op en waar gaan de uitdagingen voor volgend schooljaar liggen? Ook gaan we samen bespreken wat de kinderen belangrijk vinden om aan de nieuwe juffen door te geven voor volgend jaar. Dan kunnen we allemaal goed gaan beginnen.


Maar om nu niet te veel al meteen ook naar volgend jaar te kijken eerst even genieten van de zomer.

Denkt u er aan om aanstaande woensdag om 14 uur nog even naar de klas te komen voor onze gezamenlijke afsluiting?

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomer en zien elkaar vast weer in het nieuwe schooljaar!

 

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder