De allerbeste wensen voor 2017......

De allerbeste wensen voor 2017.......
Zo aan het eind van de Kerstvakantie is het een mooi moment om nog even terug te blikken op de laatste schoolweken van 2016.
Natuurlijk denk ik dan aan de gezellige Kerstafette waarbij de kinderen samen met een maatje uit groep 6 allerlei knutselactiviteiten hebben gedaan. En niet te vergeten het sfeervolle Kerstdiner. Wat waren de Bijtjes prachtig aangekleed en wat werd er gesmuld van de heerlijke hapjes. U heeft de foto's vast al gezien via de groeps-app. Blij verrast was de juf met het kerstpakket van de ouders en kinderen.
Ook waren het weken van afscheid nemen. Juf Saskia geniet nu hopelijk van haar zwangerschapsverlof. Fijn dat zij nog even bij de Bijtjes op bezoek kwam. Ook hebben we afscheid genomen van Ivanna. Zij start na de Kerstvakantie op de Kingmaschool. De kinderen hebben een afscheidscadeau voor haar gemaakt. We hopen dat zij met veel plezier terugdenkt aan haar tijd in de Bijengroep. 
                                                                      
                                             ( Bijenkorf met één wegvliegend bijtje. Ivannna verlaat de Bijengroep)

We hebben de laatste weken niet alleen maar afscheid genomen maar er wordt ook  welkom geheten. Anna- Sofia en Sirin zijn nieuwe Bijtjes. En natuurlijk is er een groot welkom voor juf Maike. Zij gaat op maandag, dinsdag en woensdag juf Saskia vervangen. Fijn dat er nu weer continuïteit komt in de Bijengroep. Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad en is iedereen lekker uitgerust. Juf Maike en ik hebben er in ieder geval weer zin om de Bijtjes weer te begroeten. 

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder