Kinderboekenweek in de Bijengroep

Donderdag 13 oktober

"Voor altijd jong" heeft de afgelopen weken vooral in het teken gestaan van opa en oma. Er zijn diverse activiteiten geweest maar het is natuurlijk ook het thema van de Kinderboekenweek. De afgelopen weken hebben de Vondelkleuters zichzelf n.a.v het prentenboek "Mijn oma is een ooievaar" als bij-zonder dier getekend. U heeft de kunstwerken vast in de gang zien hangen. Een jury heeft per groep twee kunstwerken geselecteerd en daarna een aantal genomineerd voor een zilveren en gouden penseel. Vandaag maakte meester Alex de winnaars bekend. In de Bijengroep heeft Elin de zilveren penseel gewonnen. Gefeliciteerd Elin! 


                                                

's Middags werden de Bijtjes voorgelezen. Deze keer niet gewoon door de juf of door opa's en oma's maar door de kinderen uit groep 6B.
Zij hadden allemaal een paar prentenboeken van huis meegenomen om voor te lezen. Een aantal Bijtjes vond dit best spannend want wat zijn de kinderen uit groep 6 al groot! Gelukkig was het spannende gevoel al snel weg en werd er in de klas of boven in groep 6 een plekje gevonden en was iedereen vol aandacht bij het voorlezen.     

         
               



Media
  • image1 1.JPG
  • image1.JPG
  • image1 5.JPG
  • image1 7.JPG
  • image1 8.JPG

Laatste Nieuws

De Vondel, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Joost van den Vondelschool
Huijgenslaan 41
3818 WB Amersfoort

Parkeren:
Rondom de school geldt een vergunningszone. Alleen medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Als bezoeker parkeert u iets verderop, op d
e Kapelweg, Van Marnixlaan of Jacob Catslaan, hier is het vrij parkeren.

Telefoon:
033 461 79 97
E-mail: info.vondel@meerkring.nl

Contact

Volg ons

 

Stichting

Joost van den Vondelschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Lees verder